tromaktiko: 16 νήπια μετακινούνται με λεωφορείο, χωρίς συνοδό!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

16 νήπια μετακινούνται με λεωφορείο, χωρίς συνοδό!



Άμεση παρέμβαση των υπεύθυνων χρίζει το θέμα της μεταφοράς των νηπίων στην περιοχή του Δήμου Δεσκάτης...

Κατόπι της διενέργειας διαγωνισμού, αναδείχτηκε μειοδότης , ο οποίος, σύμφωνα με τη διακήρυξη, ανέλαβε την εκτέλεση του δρομολογίου Κατάκαλη-Τριφύλλι-Τρικοκκιά –Ανοιξή- Καρπερό, για τη μεταφορά δεκαπέντε μαθητών δημοτικού, εφτά μαθητών γυμνασίου, ενός μαθητή λυκείου και δεκαέξι νηπίων.

Οι γονείς των νηπίων όπως είναι εύλογο φέρονται να αρνούνται τη μεταφορά των παιδιών τους με το λεωφορείο , καθώς θεωρούν άκρως επικίνδυνο τα παιδιά τους σε τόσο μικρή ηλικία να μετακινούνται με λεωφορείο, χωρίς συνοδό, μαζί με παιδιά πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και το χειρότερο αναγκαζόμενα να περιμένουν, στις στάσεις παραλαβής και παράδοσης σε τόσο μικρή ηλικία με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η ομολογουμένως ατυχής έμπνευση των υπευθύνων να εντάξουν στο ίδιο δρομολόγιο τα δεκαέξι νήπια με τους υπόλοιπους μαθητές, οδήγησε πλέον τους γονείς να αναγκαστούν να μη στέλνουν καθόλου τα παιδιά στο σχολείο επιλέγοντας για λόγους ασφαλείας να κρατάνε στο σπίτι.

Είναι άραγε τόσο δύσκολο και είναι τόσο δυσκίνητη η διοίκηση ώστε να μη μπορεί να βρει μια απλή λύση για να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο ή απλά δεν ενδιαφέρει κανένα το γεγονός ότι τα νήπια ( ενός κατώτερου θεού) δεν πηγαίνουν πλέον στο σχολείο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!