tromaktiko: Μαλλιά - κουβάρια στον Άγιο Γεώργιο Αλιβερίου

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μαλλιά - κουβάρια στον Άγιο Γεώργιο Αλιβερίου



Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή τουΑγίου Γεωργίου Αλιβερίου έχει χωρίσει στα...
δύο το χωριό, αφού ορισμένοι κάτοικοι συμφωνούν και ορισμένοι διαφωνούν με αυτή την προοπτική.

Κατά την λαϊκή έκφραση, στο χωριό έχουν γίνει ...μαλλιά-κουβάρια. Την Κυριακή 21 Οκτωβρίουπραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση στον Άγιο Γεώργιο και εκδόθηκε μία ανακοίνωση, η οποία καταγγέλλει τον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά ότι με τις ενέργειές του διασπά την ενότητα των κατοίκων.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι κάτοικοι του χωριού δεν επιθυμούν την εγκατάσταση ΣΜΑ στην περιοχή τους και τονίζουν σκωπτικά: " Αν δεν επηρεάζει τίποτε και δεν δημιουργεί πρόβλημα να τον φτιάξει ο Δήμαρχος στη δική του περιοχή και να δημιουργήσει εκεί τις θέσεις εργασίας, που τάζει στους ανέργους του χωριού."

Σε άλλη ανακοίνωση, μετά τη Λαϊκή Συνέλευση, τονίζεται ότι: " Η Λαϊκή Συνέλευση καταγγέλλει την απουσία από τη Λαϊκή Συνέλευση των εκλεγμένων από το χωριό μας με τη συμπολίτευση Αντιδήμαρχοκ. Μιχάλη Ρήγα και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αχιλλέα Μόσχο."

Οι δύο τελευταίοι, από κοινού με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άγγελο Ποθητάκη και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου Στέλιο Τσάλα και Αντώνη Κρόκο εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αυτή επισημαίνουν ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και επιπλέον θα μπει τέρμα στην ανεξέλεγκτη διάθεση σκουπιδιών σε ρέματα και ποτάμια.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!