tromaktiko: Βόλος-Αθήνα με τα πόδια για να διαμαρτυρηθούν κατά του μνημονίου

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Βόλος-Αθήνα με τα πόδια για να διαμαρτυρηθούν κατά του μνημονίου



Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα και τα μνημόνια επέλεξαν πολίτες από τον Βόλο με πρωτοβουλία του προέδρου της Ομοσπονδίας...
των περιπτερούχων Κώστα Κόγια. Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν πορεία με τα πόδια από τον νομό Μαγνησίας για να φτάσουν στις 23 Οκτωβρίου έξω από την Βουλή όπου θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας αλλά θα πραγματοποιήσουν και 24ωρη απεργία πείνας σε μια προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων όπως λένε τα μέλη αυτής της κίνησης πολιτών.

Οι διαδηλωτές διανύουν καθημερινά 25 με 30 χιλιόμετρα, το βράδυ της Δευτέρας το πέρασαν στην Στυλίδα και στο Πάρκο του Λαού όπου φιλοξενήθηκαν από τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο.

Το πρωί της Τρίτης τα μέλη της κίνησης κατέθεσαν στεφάνι τόσο στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου αλλά και στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες

Στο πέρασμά τους έξω από την Λαμία τους συνάντησαν για να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους τόσο οι επαγγελματοβιοτένχες Φθιώτιδας και ο πρόεδρος Γιάννης Λούκας αλλά και ο αντιπερειφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!