tromaktiko: Λύνεται το κουβάρι της απαγωγής του 26χρονου Μάριου - Σοκ απο την φερόμενη εμπλοκή του Αχαιού γιατρού

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λύνεται το κουβάρι της απαγωγής του 26χρονου Μάριου - Σοκ απο την φερόμενη εμπλοκή του Αχαιού γιατρού



Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που εξαφανίστηκε στις 8 Αυγούστου 2012, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από δύο μάρτυρες κλειδιά που δεν είχε εντοπίσει η ΕΛΑΣ μέχρι τώρα...
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το Βήμα, πρόκειται για έναν γιατρό από την Αχαΐα και μια τραπεζική υπάλληλο από το Νέο Κόσμο, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν από την αναφορά στη δικογραφία για στενό συνεργάτη υπουργού, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ και τουλάχιστον δύο ενστόλους που ανήκουν στο προσωπικό περιβάλλον του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής.
Μπορεί να συνελήφθησαν οι δράστες, ωστόσο ο 26χρονος εξακολουθεί να αγνοείται και το θρίλερ μοιάζει να μην έχει τέλος, ενώ νέα πρόσωπα περιπλέκουν διαρκώς το κουβάρι της υπόθεσης. Η εφημερίδα το Βήμα, παρουσιάζει τα μέχρι στιγμής άγνωστα στοιχεία της υπόθεσης.
Όπως προέκυψε από την ανάλυση των τελευταίων κλήσεων του 26χρονου, λίγη ώρα πριν από την εξαφάνισή του, ο Μάριος επικοινώνησε με έναν φίλο του γιατρό από την Αχαία, αλλά και με έναν αστυνομικό, ο οποίος ανήκει στο προσωπικό περιβάλλον του φερόμενου ως εγκεφάλου της απαγωγής.
Ο γιατρός δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει, ενώ ο αστυνομικός υποστήριξε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο για «άσχετα θέματα».

Παράλληλα, στον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης αναφέρεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο 26χρονος διατηρούσε σχέση με μια νεαρή τραπεζική υπάλληλο από τον Νέο Κόσμο και όπως καταθέτει ένας μάρτυρας, αυτή θα μπορούσε να ήταν το δέλεαρ για να έρθει στην Αθήνα. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει ότι αγνοούσε ως και σήμερα την υπόθεση εξαφάνισης του Μάριου
Οι έρευνες έδειξαν επίσης ότι στις 8 Αυγούστου 2012, ημέρα της εξαφάνισης, ο 26χρονος επισκέφτηκε το τραπεζικό κατάστημα στη Νέα Σμύρνη όπου εργάζεται η κοπέλα και ζήτησε να καλυφθεί από ένα ειδικό τραπεζικό πρόγραμμα για την περίπτωση κλοπής των τραπεζικών του καρτών και απώλειας προσωπικών του εγγράφων, ώστε να έχει ρευστό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο 71χρονος εγκέφαλος της συμμορίας, αναφέρει ότι η εξαφάνιση του Μάριου έχει σχέση με υπόθεση ναρκωτικών, όμως στενοί φίλοι του Μάριου ανέφεραν ότι απεχθανόταν τις ναρκωτικές ουσίες και δεν έκανε καταχρήσεις.
Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.,ένα σημείο του δικαστικού φακέλου δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί και είναι πιθανό να κρύβει τη μοιραία στιγμή για την τύχη του Παπαγεωργίου που θα δώσει λύση στο αίνιγμα.
Σε ένα σημείο της κατάθεσης της συζύγου του 71χρονου, αναφέρει ότι «γύρω στις 11 Αυγούστου κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι και κατέβηκε να τους μιλήσει. Όταν γύρισε ήταν κάτωχρος και έκανε ώρες για να μιλήσει σε κάποιον». Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να πληροφορήθηκε από τους συνεργούς του ότι ο 26χρονος ήταν νεκρός, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!