tromaktiko: Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος, ύποπτος για απάτες στη Λάρνακα

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος, ύποπτος για απάτες στη Λάρνακα



Η Αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή το πρωί στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος καταζητείτο από χθες Πέμπτη, για... υποθέσεις εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 40χρονος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων ενώ η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία και για άλλους τρεις παραπονούμενους από τους οποίους ο ύποπτος φαίνεται να τους έχει εξαπατήσει.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εξασφάλιση διατάγματος κράτησης του.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 29χρονου ο οποίος καταζητείται από χθες Πέμπτη για υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Επίσης έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία για τρεις άλλες παρόμοιες υποθέσεις που ήρθαν στο φως ύστερα από την δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ. Η Αστυνομία πιστεύει υπάρχουν και άλλα άτομα τα οποία έχουν εξαπατηθεί από τον 29χρονο.
philenews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!