tromaktiko: Στα 65 τους παθιασμένοι με το ποδόσφαιρo

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Στα 65 τους παθιασμένοι με το ποδόσφαιρo



Δεν ξέρουν τι θα πει ΚΑΠΗ, καφενείο, τρίτη ηλικία; Η, μήπως αποτελεί την απάντηση σε όλους όσους θεωρούν πως ο άνθρωπος μετά τα...
45-50 δεν είναι σε θέση να αθληθεί και χάνει την επαφή με όλα όσα του άρεσαν; Ένα είναι βέβαιο, στα 65 τους χρόνια οι άντρες αυτοί, οι παίκτες της ομάδας του Διονύσου Αγρινίου, παίζουν μπάλα, παθιάζονται με το ποδόσφαιρο και όπως λέει ο κύριος στο βίντεο, παίρνουν και ταξί από την Αθήνα αν καθυστερήσουν με τις έγνοιες και τις υποχρεώσεις, αρκεί αν προλάβουν την προπόνηση!

Παίζουν ποδόσφαιρο τρείς φορές την εβδομάδα χειμώνα – καλοκαίρι από το 1972 στο ΔΑΚ Αγρινίου και στα 65 τους χρόνια είναι τόσο παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και όπως οι ίδιοι δηλώνουν πως στήνουν αναμέτρηση τρεις φορές την εβδομάδα χειμώνα – καλοκαίρι κάτω πολλές φορές από δύσκολες καιρικές συνθήκες στις τρεις το μεσημέρι. Με 43 βαθμούς καύσωνα Αύγουστο αλλά και με μηδενικές θερμοκρασίες και βροχές καταιγίδες τον χειμώνα.

Αρχηγός της ομάδας είναι ο 66 χρόνος ο Τάσος Ζαρωτιάδης, αλλά από κοντά και άλλοι συνομήλικοί του ή, λίγο μικρότεροι, πάντα σε ηλικία που άλλοι την μπάλα δεν την… βλέπουν ούτε από την τηλεόραση για να μην κουραστούν!

Οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις τους μετρούν 40 χρόνια από τον χειμώνα του 1972. Μάλιστα όπως τονίζουν δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται να πάρουν την ομάδα επάνω τους και να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα με την εμπειρία και το πάθος που τους διακρίνει. Είναι και μια δραστηριότητα που δεν έχει κόστος ενώ αποτελεί και την καλύτερη διέξοδο από την πίεση και την φόρτιση των ημερών!

Δείτε το Βίντεο
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!