tromaktiko: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Αλέκας Παπαρήγα με την Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Αλέκας Παπαρήγα με την Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας



Η κρίση στην οικοδομή, οι αναθέσεις μελετών έργων, τα γενικά πολεοδομικά σχέδια αλλά και ειδικότερα θέματα της Μαγνησίας, όπως η τροποποίηση του Π.Δ. Πηλίου, η ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου - Λάρισας, ο περιφερειακός του Βόλου, τα έργα στο λιμάνι, η... ανασύσταση της λίμνης Κάρλα, η αναβάθμιση του οδικού δικτύου Πηλίου, οι βιολογικοί καθαρισμοί κ.α., ήταν θέματα που συζητήθηκαν και δόθηκαν ως υπόμνημα στην Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παπαρήγα, το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την συνάντησή της με την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Η κυρία Παπαρήγα, συνομιλώντας με τα μέλη της Δ.Ε. Νάνσυ Καπούλα, Γιώργο Γαργάλα, Κώστα Φλαμπούρη και τον πρόεδρο του ΤΕΕ Σωκράτη Αναγνώστου, παρουσία και του τέως Βουλευτή Μαγνησίας του Κ.Κ.Ε. Απόστολου Νάνου, τους παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος, ακούγοντας προσεκτικά τις προτάσεις τους.

Αυτή την ώρα, η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. μιλάει στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ ως κεντρική ομιλήτρια της πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Μαγνησία.
e-volos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!