tromaktiko: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ



Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου με τον Α. Λοβέρδο μετά την επιστολή του τελευταίου που ζήτα την έκτακτη σύγκλιση... της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αφήνοντας αιχμές εναντίον του Προέδρου του κόμματος για τους χειρισμούς του.

«Μετά από αυτά τα κρίσιμα βήματα, κρίνω ως απολύτως απαραίτητη τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με σκοπό την αποτίμηση της τετράμηνης πορείας μας, αλλά και τη λήψη αποφάσεων για τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η κρίση που βιώνει η δημοκρατική παράταξη δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικούς χειρισμούς, κυβερνητικά ανταλλάγματα και τακτικισμούς. Όλοι συμφωνούμε πως είναι πολύ βαθύτερη»

Η απάντηση ήρθε από τον Γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Μανιάτη «Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «καθαίρεσε» από την προεδρία του ΙΣΤΑΜΕ τον Κώστα Σκανδαλίδη μετά και την διαγραφή του από το κόμμα. Παράλληλα οι έξι βουλευτές που δεν ψήφισαν τα μέτρα διαγράφονται και από τα μητρώα του ΠΑΣΟΚ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αμέσως μετά τη διαγραφή των στελεχών και από τα μητρώα του κόμματος, είχε η απαξιωτική διαρροή κύκλων της Ιπποκράτους, που σημείωναν ότι «αν θέλουν να έρθουν στο Συνέδριο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση επανεγγραφής στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους και θα δούμε αν θα γίνει δεκτή…»

Την ίδια στιγμή ο Μίμης Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του και τόνισε πως δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!