tromaktiko: Οριστικά στη Χονδρική Αγορά το νέο Θέατρο Πάφου

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οριστικά στη Χονδρική Αγορά το νέο Θέατρο Πάφου



Κάτι παραπάνω από δεδομένο θεωρείται πλέον και από τους ίδιους τους δημοτικούς παράγοντες που αντιδρούσαν στη λύση αυτή, η χωροθέτηση του νέου Δημοτικού Θεάτρου Πάφου στον χώρο της Χονδρικής Αγοράς.
Όπως αποκαλύπτει ο «Φ», κατά τη σύνοδο των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων χθες το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Πάφου κατέστη ξεκάθαρο, αν και δεν ομολογείται ακόμη επισήμως, ότι μετά την αρνητική στάση του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων για την έκταση μεταξύ Οικίας Επάρχου και Μουσείου δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Αν και επισήμως η χθεσινή σύσκεψη παρέπεμψε το θέμα για οριστικές αποφάσεις στη σύνοδο της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Νοεμβρίου, κοινή ήταν η αντίληψη όλων των μερών ότι πλέον η δημοτική αρχή δεν έχει άλλους άσους στο μανίκι.

Ο δήμαρχος Πάφου και οι επικεφαλής των δημοτικών ομάδων έχουν αποφασίσει να αρχίσουν άμεσες επαφές και μελέτες των αρμοδίων λειτουργών του δήμου και των μελετητών που ενεπλάκησαν στον σχεδιασμό του Θεάτρου, προκειμένου μέχρι τις 27 τρέχοντος να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!