tromaktiko: «Πλημμύρισε» από μαθητές το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων για το «Ευ Αγωνίσθεσαι»

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Πλημμύρισε» από μαθητές το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων για το «Ευ Αγωνίσθεσαι»



Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, η προγραμματισμένη δράση του «Ευ Αγωνίσθεσαι» με εκατοντάδες μαθητές σχολείων να συμμετέχουν σε Ολυμπιακά αθλήματα και να ανακαλύπτουν...
τα μυστικά των αγωνισμάτων υπό την καθοδήγηση Ολυμπιονικών.

Η αθλητική ημερίδα, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων και το αποτέλεσμα της συμμετοχής, δικαίωσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που επέμενε να υπάρξει η υλοποίηση της δράσης και στις υπόλοιπες Θεσσαλικές πόλεις, μετά την περσινή δράση για μαθητές της Λάρισας.

Μια δράση που έκανε τους μαθητές, να ξεχάσουν για λίγο τα όσα αντιλαμβάνονται στα σπίτια τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι οικογένειές τους.

Οι μαθητές «άρπαξαν» την ευκαιρία για συλλογή αυτογράφων από Ολυμπιονίκες που έχουν ως ινδάλματα και ταυτόχρονα είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στο περιθώριο της αθλητικής δράσης, η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας Ιλεάνα Κλοκώνη, δήλωσε στο trikalanews.gr εμφανώς ικανοποιημένη από την συμμετοχή των μαθητών και των Εκπαιδευτικών «μια εικόνα …χίλιες λέξεις» και πρόσθεσε πως «με άρτια οργάνωση, ολοκληρώθηκε η 5η αθλητική Ημερίδα στα Τρίκαλα και οφείλω να συγχαρώ τα παιδιά που "αγκάλιασαν" τα Ολυμπιακά αγωνίσματα και εύχομαι το ΄΄Ευ Αγωνίσθεσαι΄΄ να είναι σήμα κατατεθέν για την υπόλοιπη ζωή τους».

Η Αθλητική Ημερίδα, συνεχίζεται αύριο στην Καρδίτσα και μεθαύριο στον Βόλο όπου θα ολοκληρωθεί για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!