tromaktiko: Σταμάτησε να προσποιείται και ομολόγησε ο ηθοποιός - ληστής

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Σταμάτησε να προσποιείται και ομολόγησε ο ηθοποιός - ληστής



Ομολόγησε τελικά τη διάπραξη της ληστείας στη ΣΠΕ Λευκωσίας, ο 54χρονος ηθοποιός ο οποίος τελούσε υπό κράτηση από την... περασμένη Τρίτη, ενώ παρέδωσε και τα κλοπιμαία.

Χθες, μετά από προσπάθειες αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας και αποκάλυψε πού είχε κρύψει τη λεία του. Μετά από έρευνες στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει βρέθηκαν 12.000 ευρώ, ενώ σε ανοικτό χώρο στην Ανθούπολη βρέθηκαν η περούκα, το πιστόλι και τα γυαλιά. Όπως διαπιστώθηκε, το πιστόλι ήταν ψεύτικο. Από τα χρήματα έλειπε ένα μικρό ποσό ύψους 900 ευρώ.

Η ληστεία διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα στη ΣΠΕ Λευκωσίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Στροβόλου στο Τσέρι. Ο δράστης μπήκε στο υποκατάστημα αφού πρώτα του ζητήθηκε να βγάλει τα γυαλιά ηλίου που φορούσε, και ζήτησε τα χρήματα των δύο ταμείων. Οι ταμίες τον αναγνώρισαν, ενώ αναγνωρίστηκε και το όχημα με το οποίο διέφυγε. Τρεις ώρες αργότερα οι ανακριτές οδηγήθηκαν στον 54χρονο, ο οποίος αρνείτο τη διάπραξη της ληστείας παρ’ όλον ότι αναγνωρίστηκε από αρκετά πρόσωπα. Τελικά ομολόγησε την πράξη του χθες. Τώρα οι ανακρίσεις θα συμπληρωθούν και η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!