tromaktiko: Eurogroup: Και τελικά έστησαν τα τριάκοντα αργύρια την τιμήν της τετιμημένης

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Eurogroup: Και τελικά έστησαν τα τριάκοντα αργύρια την τιμήν της τετιμημένης



του Στρατή Μαζίδη
Οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι του ευρωπαϊκού ναού το σκέφθηκαν πολύ καλά. Τελικώς έστησαν τα τριάκοντα αργύρια την...
τιμην της τετιμημένης ην ετιμήσαντο από υιών Ισραήλ.

Με βαριά καρδιά άνοιξαν το πουγγί, έριξαν μέσα τα τριάκοντα αργύρια, ήτοι 31 δις ευρώ και αφού το έδεσαν, το πέταξαν στον αέρα ώσπου ο σκυφτός πρωθυπουργός μας έσπευσε να το αρπάξει.

Τόσο εξετίμησαν την αξία της Ελλάδας και τόσο την απεδέχθησαν οι κυβερνώντες μας.

31 δις κοστολογείται η ελευθερία αυτής εδώ της πατρίδας, η αξιοπρέπεια του λαού της, η ασφάλειά του, η υγεία του, η παιδεία του, η σίτισή του, τα εκατομμύρια των ανέργων του, τα υποσιτισμένα παιδιά του, οι εξαθλιωμένοι γέροντές του, τα 3.000 θύματά του, το ξεπούλημα των υποδομών του.

31 δις η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δε θα μετατραπεί σε έργα ανάπτυξης και προοπτικής, σε δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία και λιμάνια αλλά θα δοθούν στους τραπεζίτες, δηλαδή τους τοπικούς Γραμματείς και Φαρισαίους. Αυτοί με τη σειρά τους, όπως άλλωστε και οι ιστορικοί πρόγονοί τους θα συνεχίσουν να καταπιέζουν το λαό.

Η συνέχεια βέβαια της προδοσίας των τριάκοντα αργυρίων είναι γνωστή. Ας την παραθέσουμε αυτούσια στον κο Σαμαρά.

Ματθαίος, 27/ 3 Τότε ιδών Ιούδας ο παραδιδούς αυτόν ότι κατεκρίθη, μεταμεληθείς απέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια τοις αρχιερεύσι και τοις πρεσβυτέροις 4 λέγων· ήμαρτον παραδούς αίμα αθωον. οι δε είπον· τι προς ημάς; συ όψει.

5 και ρίψας τα αργύρια εν τω ναώ ανεχώρησε, και απελθών απήγξατο.

Κι όσο για τα χρήματα;

6 Οἱ δὲ ευρωπαίοι λαβόντες τα αργύρια είπον· ουκ έξεστιν βάλειν αυτά εις τον κορβανάν, επεί τιμή αίματος έστιν 7. συμβούλιον δε λαβόντες ηγόρασαν εξ αυτών την γην των Ελλήνων εις εκμετάλλευσιν προς όφελός των.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!