tromaktiko: Απίστευτο: Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά - Σοβαρά τραυματίας 18χρονος

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο: Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά - Σοβαρά τραυματίας 18χρονος



Στις 19.30 περίπου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου, λίγο μετά την Ερμίτσα.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι, με αποτέλεσμα ο 16χρονος οδηγός του δικύκλου, που δεν φορούσε κράνος, να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου κι από εκεί στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Στο σημείο μετέβη τόσο η Τροχαία όσο και η Πυροσβεστική, καταβάλλοντας προσπάθειες να καθαρίσουν τον δρόμο που ήταν γεμάτος γυαλιά και λάδια!

Ωστόσο, όπως αναφέρει το agriniopress, λίγο αργότερα αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό που βρισκόταν στην εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου για να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή σπεύδουν στο σημείο οχήματα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τον άτυχο αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 16χρονος δικυκλιστής που δεν φορούσε κράνος χτυπήθηκε από πίσω από ΙΧ όχημα. Και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, όταν ο δικυκλιστής επιχείρησε να στρίψει αριστερά, για να εισέλθει στη μάντρα σιδηρικών που διατηρεί ο πατέρας του.

Το όχημα που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να ανακόψει ταχύτητα με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφοδρή και ο δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί 20 με 30 μέτρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!