Η «τροπιτάγια», αυτό είναι το όνομα του «τέκνου» του καθηγητή Γιόσι Μιζράχι από το Πανεπιστήμιο Μπεν Γκουριόν και του γεωπόνου Γιόσι Τσαφρίρ από τον οικισμό Μπιλού και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Έχει θαυμάσια γλυκόξινη τροπική γεύση, φωτεινό πορφυρό-ιδεώδες χρώμα και ψαχνό, που μοιάζει με εκείνο του ακτινιδίου. Η «τροπιτάγια» αποτελεί ένα θησαυροφυλάκιο υγείας, καθώς έως σήμερα θεωρείται ένα από τα πλέον ωφέλιμα τρόφιμα, που υπάρχουν στη φύση.