tromaktiko: Πάτρα: Ραβασάκια δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την εφορία σε καταστηματάρχες εστίασης

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Ραβασάκια δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την εφορία σε καταστηματάρχες εστίασης



Νταμπλάς έχει έρθει σε ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής από τα πρόστιμα ,που τους έχουν επιβληθεί .Όπως αναφέρει ο Σύλλογός τους, πρόστιμα που... είχαν μειωθεί κατά 40% από τη συμβιβαστική επιτροπή του Δήμου Πατρέων, επανήλθαν στο αρχικό τους ύψος, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σταυρόπουλος ανέφερε στην τελευταία γενική συνέλευση ότι τα πρόστιμα αφορούν 57 περιπτώσεις επαγγελματιών, οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό αν θέλουν να παλέψουν περαιτέρω την υπόθεση.

Επιπλέον, όπως έχει γράψει ήδη τo thebest.gr έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις από καταστηματάρχες για τα ειδοποιητήρια πολλών χιλιάδων ευρώ, που έλαβαν από την εφορία, για παραβάσεις που είχε βεβαιώσει ο Δήμος.

Όπως λένε καλούνται να πληρώσουν εξοντωτικά ποσά μέσα σε διάστημα 60 ημερών, τα οποία αγγίζουν τα 75.000 ευρώ

Οι καταστηματάρχες επισημαίνουν ότι η δημοτική αρχή έστειλε στην εφορία τα πρόστιμα για τις κατασκευές των καταστημάτων αλλά στο μεταξύ οι επιχειρηματίες συμμορφώθηκαν. Αντιδρούν μάλιστα καθώς όπως ισχυρίζονται είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι ο Δήμος δεν θα προχωρούσε στη βεβαίωση των προστίμων αν απομάκρυναν τις κατασκευές.

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος των καταστηματαρχών διαπραγματεύεται με τον Δήμο τη μείωση των τελών κοινοχρήστων χώρων.

xespao.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!