tromaktiko: Με ένταση η δίκη του Τρικαλινού ιατρού που έβγαλε όπλο σε εργολάβους της ΔΕΗ που του έκοψαν το ρεύμα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Με ένταση η δίκη του Τρικαλινού ιατρού που έβγαλε όπλο σε εργολάβους της ΔΕΗ που του έκοψαν το ρεύμα



Εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων η υπόθεση του 55χρονου Τρικαλινού Ιατρού, ο οποίος την προηγούμενη Δευτέρα είχε απειλήσει... 2 εργολάβους της ΔΕΗ που είχαν μεταβεί στην οικία του προκειμένου να του κόψουν το ρεύμα, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, με κυνηγετικό όπλο.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του συνηγόρου υπεράσπισης του Ιατρού με τον συνήγορο πολιτικής αγωγής των εργολάβων της ΔΕΗ Τρικάλων.

Ο Ιατρός αναφέρθηκε στην οικονομική αδυναμία να πλήρωσει τον λογαριασμό του ρεύματος αφού όπως κατέθεσε στην απολογία του, τα χρέη από τον ΕΟΠΥΥ προς αυτόν, ανέρχονται στα 400.000 ευρώ όπως και ότι παραμένει απλήρωτος από τις αρχές του 2010 από τα Ασφαλιστικά Ταμεία που συνεργάζεται ενώ αναγνώρισε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη.

Το Δικαστήριο αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4μήνων για το αδίκημα της απειλής για τον καθένα από τους 2 εργολάβους.

Επίσης το Δικαστήριο επέβαλε στο 55χρονο Ιατρό άλλους 4 μήνες ποινή φυλάκισης για το αδίκημα της πλημμελούς φύλαξης κυνηγητικού όπλου ενώ τον καταδίκασε και για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας εις βάρος τον 2 εργολάβων με ποινή φυλάκισης 4μηνών.

Έπειτα από την συγχώνευση των ποινών στον Τρικαλινό Ιατρό του επιβλήθηκε από την Έδρα συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετη αναστολή και στην συνέχεια ασκήθηκε Έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!