tromaktiko: Δύο οικογένειες αντιμέτωπες, αύριο, στο Δικαστήριο για υπόθεση αλληλοπυροβολισμού

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δύο οικογένειες αντιμέτωπες, αύριο, στο Δικαστήριο για υπόθεση αλληλοπυροβολισμού



Δύο οικογένειες θα έρθουν "αντιμέτωπες" για άλλη μια φορά, αύριο, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, για υπόθεση αλληλοπυροβολισμού... τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου του 2009, έξω από μπαρ στον Καβρό Γεωργιούπολης.

Στη δικαστική αίθουσα έρχεται ξανά η υπόθεση - μυστήριο με τον αλληλοπυροβολισμό ενός 36χρονου αγρότη και ενός 30χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, συγχωριανών από τον Κουρνά Γεωργιούπολης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου του 2009, αφού συναντήθηκαν σε μπαρ στον Καβρό Αποκορώνουν, βγήκαν τα όπλα, με τον αγρότης να τραυματίζεται στον πήχυ του δεξιού χεριού και ο ξενοδοχοϋπάλληλος στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο αγρότης ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια του ξενοδοχοϋπαλλήλου είχε κατηγορήσει σε προηγούμενο χρόνο, τη δική του οικογένεια για ζωοκλοπή. Ακολούθησαν κάποια περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών, ενώ τη μοιραία νύχτα, σύμφωνα με τον αγρότη, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο μπαρ, και ο ξενοδοχοϋπάλληλος τον κοίταζε προκλητικά. Ο 36χρονος έκανε να φύγει με την παρέα του, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, ο 30χρονος τον ακολούθησε, έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Ο αγρότης, όπως καταμαρτυρά ο ίδιος, έπεσε κάτω, ενώ βλέποντας τον 36χρονο να εξακολουθεί να τον σημαδεύει, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε κι εκείνος. Σημειώνεται ότι ο αγρότης οπλοφορούσε, καθώς πριν 7 χρόνια, πάλι στον Καβρό, είχε δολοφονηθεί ο αδερφός του, ενώ είχε τραυματιστεί ο ίδιος και ο άλλος αδερφός του.

Εν τω μεταξύ η εκδοχή του ξενοδοχοϋπαλλήλου διαφέρει... Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, συναντήθηκε με τον 36χρονο στο μπαρ, και ο αγρότης τον έβρισε. Άνθρωποι του μαγαζιού έβγαλαν έξω τον αγρότη, τον αδερφό του και την κοπέλα του, ενώ ο ξενοδοχοϋπάλληλος βγήκε έξω για να δει τί συμβαίνει. Τότε ήταν, σύμφωνα με τον 30χρονο, που ο 36χρονος μαζί με τον αδερφό του του επιτέθηκαν, με έναν από τους δύο να βγάζει όπλο και να τον πυροβολεί. Ο ξενοδοχοϋπάλληλος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν πυροβόλησε καθώς δεν οπλοφορούσε, ενώ δηλώνει άγνοια για την προέλευση του τραύματος στο χέρι του αγρότη.
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!