tromaktiko: Κύπρος: Σπείρα κλοπής οχημάτων εξάρθρωσε η Αστυνομία

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Κύπρος: Σπείρα κλοπής οχημάτων εξάρθρωσε η Αστυνομία



Οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών που έκλεβε αυτοκίνητα τα οποία μετέφερε στα κατεχόμενα και δρούσε σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό, πιστεύει πως εξάρθρωσε... η Αστυνομία μετά την σύλληψη 24χρονου Ρουμάνου, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού σχετικά με υποθέσεις κλοπών οχημάτων και διαρρήξεων.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρίστος Ανδρέου, «ο 24χρονος Ρουμάνος, ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με υποθέσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρνακας παραδέχθηκε την κλοπή τεσσάρων συγκεκριμένα οχημάτων κατά τη διάρκεια του 2012 τα οποία μεταφέρθηκαν στις κατεχόμενες περιοχές και προέβη σε υποδείξεις σκηνών».

Ταυτόχρονα, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, «κατονόμασε ως συνεργούς του ακόμα δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 37 χρονών, από τη Συρία. Ο 37χρονος, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, ανακρινόμενος αρνήθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ ο 32χρονος καταζητείται με δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών αυτοκινήτων».

Ο 32χρονος καταζητείται εδώ και έξι μήνες και για άλλες υποθέσεις κλοπών οχημάτων που έχουν διαπραχθεί στην πόλη της Λάρνακας, είπε.

Στο μεταξύ, κατέληξε ο κ. Ανδρέου, «γίνονται εξετάσεις και μέσω της δικοινοτικής ομάδας για να διαπιστωθεί κατά πόσον τα κλεμμένα αυτοκίνητα έχουν καταλήξει στις κατεχόμενες περιοχές». 
philenews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!