tromaktiko: Λοβέρδος: Δεν έφυγα για να γυρίσω

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Λοβέρδος: Δεν έφυγα για να γυρίσω



«Δεν γυρίζει πίσω το ποτάμι, ούτε έφυγα για να επιστρέψω» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή του εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.
Ο πρώην υπουργός... μίλησε για την νέα πολιτική του κίνηση, τονίζοντας ότι η πολιτική του ΡΙΚΚΣΥ διαφέρει από αυτήν του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ότι φιλοδοξεί να καλύψει το «πολιτικό κενό που έχει δημιουργηθεί».
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Λοβέρδος το απέκλεισε.
«Εγώ διαγράφηκα Διαγράφηκα υποστηρίζοντας πράγματα που υποστηρίζουν και άλλες κινήσεις πολιτών που το ΠΑΣΟΚ καλεί στις τάξεις του. Εμένα με διέγραψε. Η διαγραφή αυτή είναι η δική μου ρήξη για την οποία μιλούσα, ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο, ρήξη με το παρελθόν», σημείωσε ο κ.Λοβέρδος.
Και συνέχισε: «Όσο κι αν στεναχωριέμαι, επιστροφή δεν υπάρχει. Η διαφωνία με τον κ.Βενιζέλο είναι πολιτική και είναι οριζόντια και κάθετη απ' ότι αποδείχθηκε»
Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ.Λοβέρδος δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν στο τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης, καθώς νωρίτερα δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας. «Θα στηρίξω αυτή τη βουλή και αυτήν την κυβέρνηση. Αλλά αν γίνονταν εκλογές αύριο το πρωί, αν κάποιος οδηγούσε τη χώρα ξαφνικά σε εκλογές, θα "κατεβαίναμε"», υπογράμμισε.
Αναφερόμενος σε δημοσκοπήσεις, τόνισε ότι «είναι πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα μέσα από τις δημοσκοπήσεις για το ΡΙΚΣΣΥ».

ΕΘΝΟΣ

 

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!