tromaktiko: Κάτι ψήνεται, κάποιος έρχεται

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι ψήνεται, κάποιος έρχεται



Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει, πλέον, σαπίσει. Δεν υπάρχει 'Έλληνας που να μη μιλάει για την πλήρη απαξίωση του πολιτικού κόσμου. Οι πολιτικοί μας, με δική τους ευθύνη, βρίσκονται... στην εντατική και είναι ζήτημα χρόνου, ο πολιτικός τους θάνατος.

Θα είχαν, ήδη, καταλήξει αν είχε βρεθεί το νέο πρόσωπο-με κύρος και εντιμότητα- που θα σάρωνε τα ερείπια του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.

Η προσωπικότητα αυτή αναζητείται. Ίσως έχει βρεθεί, ίσως δεν έχει πεισθεί να ασχοληθεί με τα κοινά, ίσως να θεωρεί ότι δεν έφτασε ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

Πάντως ζυμώσεις γίνονται για ένα πρόσωπο χωρίς πολιτικό παρελθόν, με πατριωτικά χαρακτηριστικά και εγνωσμένη εντιμότητα. Με κύρος, αποφασιστικότητα, πυγμή και σοβαρότητα.

Οι συζητήσεις που γίνονται εμπεριέχουν σκέψεις να ηγηθεί μίας παράταξης πατριωτικής, χωρίς κομματικές ταμπέλες και ιδιοληψίες.

Οι σκέψεις, οι κινήσεις, οι διαθέσεις, όπως θέλετε πείτε το, έχουν διαρρεύσει και το φθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει ανησυχήσει. Δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να αντιδράσει με αιφνιδιαστικές εκλογές για να παρατείνει για λίγο ακόμη την καταστροφική του ύπαρξη.

Ο αιφνιδιασμός, όμως, αντιμετωπίζεται με αιφνιδιασμό. Ο κόσμος είναι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή. Είναι έτοιμος να συνταξιοδοτήσει τους πολιτικούς που τον οδήγησαν στην καταστροφή.

Αμήν, και πότε!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!