tromaktiko: Γιάννενα: Άκρως γιορταστική η ατμόσφαιρα το Σαββατοκύριακο

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννενα: Άκρως γιορταστική η ατμόσφαιρα το Σαββατοκύριακο



Άκρως γιορταστική ήταν η ατμόσφαιρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα Ιωάννινα με σύμμαχο τον καλό καιρό. Κορυφαία εκδήλωση η συναυλία που δόθηκε... από τις Ενοριακές Νεανικές Συνάξεις Περιβλέπτου στην Κεντρική Πλατεία,εκεί όπου μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν και απόλαυσαν την πολυμελή ορχήστρα σε παραδοσιακά κάλαντα αλλά και ύμνους από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες μικροί και μεγάλοι δέχθηκαν τα κεράσματα (μελομακάρονα και κουραμπιέδες) από τη "Μέριμνα" που είχε στήσει τα δικά της εορταστικά περίπτερα.

Τα βλέμματα πολλών τράβηξε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Γιαννιώτικη ομάδα «ένωση μαστόρων στοάς μαραμένου»στη Λαϊκή Αγορά του Αγίου Νικολάου.

Όσοι επισκέπτες πέρασαν από εκεί γεύτηκαν ζεστές σούπες που φτιάχτηκαν σε τεράστια καζάνια και όχι μόνο αυτό! Μουσική ,ζωγραφική ,αγιογραφία ήταν κάποια από τα υπόλοιπα δρώμενα που έδωσαν ζωή στην Λαική Αγορά. Ο κόσμος που έκανε τις βόλτες του στην αγορά ήταν πολύς και "ζεστάθηκε"και το κλίμα στα καταστήματα !Οι καταναλωτές έκαναν τις εορταστικές αγορές του υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου.Τέλος το Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στα Λιθαρίτσια είναι ο χώρος που τα παιδιά αγαπούν να επισκέπτονται και μαζί τους και οι πιο μεγάλοι ,που γίνονται και αυτοί αυτές τις ημέρες και πάλι παιδιά..
epirus-tv-news.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!