tromaktiko: ΠΟΕ-ΟΤΑ: Το μέτρο της διαθεσιμότητας θα μείνει μόνο στα χαρτιά

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Το μέτρο της διαθεσιμότητας θα μείνει μόνο στα χαρτιά



Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε « οικονομική, λειτουργική και θεσμική κατάρρευση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Όπως επισημαίνει...
το μέτρο της διαθεσιμότητας που προωθεί η κυβέρνηση θα «μείνει μόνο στα χαρτιά» καθώς είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει «καμία διαθεσιμότητα και καμία απόλυση εργαζομένου».
Καλεί, τέλος , σε μαζική συμμετοχή στην τρίωρη Πανελλαδική στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί για αύριο Πέμπτη, από τις 12:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 έως τις 18:00 για την απογευματινή βάρδια, καθώς και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!