tromaktiko: Αλεξ/πολη: 80% πληρότητα στα ξενοδοχεία την Πρωτοχρονιά

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αλεξ/πολη: 80% πληρότητα στα ξενοδοχεία την Πρωτοχρονιά



Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκηςόσο φορά την προσέλκυση τουριστών στον Έβρο κυρίως την Πρωτοχρονιά, καθώς... η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης άγγιξε το 80% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και το 100%.

«Την ημέρα της πρωτοχρονιάς υπήρξε αναστροφή του κλίματος, ενώ η πληρότητα κυρίωςαπό τουρίστες από την γειτονική Τουρκία άγγιξε το 80 %», ανέφερε μιλώντας στην Ε.Ρ.Α Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Συνδέσμου ξενοδόχων Θράκης κ.Κώστας Χαντζηκωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας ότι, «τα δυο τελευταία χρόνια κάθε φορά που έχουν αργίες οι Τούρκοι έχουμε κλιμακούμενη αύξηση». «Σε επίπεδο εντυπώσεων τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, αλλά σε επίπεδο αριθμών έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε .Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να έχουμε μια πιο στοχευμένη παρουσίαση όσο αφορά την προβολή μας στις αγορές της Τουρκίας» ,είπε ο κ.Χατζηκωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, «δεν πρέπει να μας αποκοιμίζει η λάμψη των ημερών.

Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε ώστε η περιοχή μας να γίνει σταθερός προορισμός για αυτές τις αγορές». Να σημειωθεί ότι, από τις 24-27 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος ξενοδόχων Θράκης θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην τουριστικήέκθεση της Κωνσταντινούπολης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!