tromaktiko: Σ. Κεδίκογλου: Στόχος ήταν να προπηλακιστεί ο Γ. Βρούτσης

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Σ. Κεδίκογλου: Στόχος ήταν να προπηλακιστεί ο Γ. Βρούτσης



Στόχος των μελών του ΠΑΜΕ που εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας ήταν να προπηλακιστεί ο ίδιος ο υπουργός, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega...

Ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ακόμη πως υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε βιαιοπραγία, βανδαλισμός και προσπάθεια προπηλακισμού του κ. Βρούτση.
Ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με άλλη μαρτυρία οι συνδικαλιστές είχαν μαζί τους κάμερα.
Απαντώντας ο κ. Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, διέψευσε ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν κάμερα και επέμεινε ότι δεν ευθύνονται για τις ζημιές στο γραφείο του υπουργού. Εκανε ακόμη λόγο για «αυταρχικό αμόκ της κυβέρνησης», την οποία κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί το ψέμα και την ωμή βία κατά της εργατικής πρωτοπορίας».

Και το ΠΑΜΕ, σε σημερινή ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «κατασκευασμένες κατηγορίες» σε βάρος των συλληφθέντων και σημειώνει ότι «οι αθλιότητες της κυβέρνησης, του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού εργασίας αποκαλύπτονται όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότερο».

«Οι δηλώσεις τους ''το ΠΑΜΕ να δείξει βίντεο'' αποκαλύπτει την αθλιότητά τους και τις κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες σέρνονται στα δικαστήρια 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ΠΑΜΕ. Όσο περνάνε οι ώρες θα εντίθενται συνεχώς και θα τους αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερο», τονίζεται στην ανακοίνωση.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!