tromaktiko: Τ. Κουίκ: «Ζητούμε την διερεύνηση και των τριών»

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τ. Κουίκ: «Ζητούμε την διερεύνηση και των τριών»



Τη διερεύνηση, όχι μόνο του Παπακωνσταντίνου αλλά και των Βενιζέλου και Παπανδρέου, δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ ότι επιθυμούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από τον Βόλο, στον οποίο βρέθηκε... στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Μαγνησία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Κουίκ, αναφέρθηκε στις «μαϊμού» εξεταστικές επιτροπές, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές, τόσο κατά της συγκυβέρνησης όσο ακόμα και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για την διαχείριση των περιπτώσεων Βενιζέλου και Παπανδρέου.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Γραμματεά της Κ.Ο. και Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη αλλά και την τομεάρχη Ενέργειας - Ανάπτυξης και Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, επισκέφτηκε αρχικά τον Αλμυρό και αφού συνομίλησε στην κεντρική πλατεία με τους κατοίκους, οι οποίοι του εξέφρασαν την αγωνία τους για τη δραματική πτώση του οικογενειακού τους εισοδήματος και την αύξηση της ανεργίας, η οποία «διώχνει» κυρίως του νέους ανθρώπους από τον τόπο τους, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αλμυρού Ευάγγελο Χατζηκυριάκο.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον επικεφαλής του, ζήτησε από τους Βουλευτές του κόμματος να παρέμβουν στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε οι Δήμοι να μπορούν από μόνοι τους να καθορίζουν τις δόσεις και τα ποσά των οφειλών που έχουν οι δημότες τους. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηκυριάκος, δήλωσε: "Κανένα Υπουργείο δεν μπορεί να ξέρει πρόσωπα και πράγματα και τις οικονομικές τους δυνατότητες σε καιρό κρίσης". Η Βουλευτής Μαγνησίας, από πλευράς της, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καθότι και τομεάρχης Εσωτερικών και Αυτοδιοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεσμεύτηκε ότι για το θέμα θα καταθέσει ερώτηση στην Βουλή, με τις υπογραφές και των συναδέλφων της Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή.

Ακολούθησε η μετάβαση στον Βόλο και στα γραφεία του Κινήματος, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), οι οποίοι τους εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδους τους, ενώ στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους πολιτευτές του κόμματος και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr, τόσο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, όσο και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Κωνσταντίνος Κόγιας:

e-volos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!