tromaktiko: Ρούχα με οθόνες αφής

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ρούχα με οθόνες αφής



Την αισθητική α λα Σίλικον Βάλεϊ φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό εταιρεία που λανσάρει παντελόνια, μπουφάν και μπλούζες, που εκτός από τσέπες, διαθέτουν και οθόνη αφής! Τα ρούχα της εταιρείας Alphyn Industries διαθέτουν ειδική εσοχή, η οποία κλείνει και ανοίγει με φερμουάρ. Μέσα σε αυτήν υπάρχει διαφανής θήκη από πολυμερές, μέσα στην οποία τοποθετείται το smartphone! Το παντελόνι της σειράς, για παράδειγμα, μοιάζει με τζιν, αλλά έχει την εφαρμογή του καλσόν, οπότε επιτρέπει στη γυναίκα που το φορά να χρησιμοποιεί την οθόνη αφής χωρίς να το βγάζει από την τσέπη.

Για να γίνεται αυτό, το κινητό θα πρέπει να τοποθετείται έτσι ώστε να είναι εφικτό αυτός που φορά τα ρούχα να πληκτρολογεί. Η ειδική θήκη του παντελονιού Valencia είναι σχεδιασμένη ώστε να φιλοξενεί Phone, iPod Touch και άλλες κινητές συσκευές με οθόνη αφής. Μάλιστα, το κάλυμμα της ειδικής τσέπης διαθέτει τρύπα για να περνάει από εκεί το καλώδιο των ακουστικών. Το παντελόνι θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Μάρτιο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη καμία αναφορά για ενδεικτική τιμή.

Στο διαφημιστικό, το οποίο έχει ωστόσο ήδη κυκλοφορήσει η εταιρεία, εκτός από το παντελόνι-θήκη smartphone, παρουσιάζεται επίσης ένα σακάκι με παρόμοια τσέπη στο μανίκι, το οποίο ονομάζεται Wearcom. Προφανώς, η Alphyn Industries δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στις πελάτισσές της που δυσκολεύονται όταν κάτι δεν είναι σεταρισμένο στην γκαρνταρόμπα τους! Παραπονεμένοι όμως από τη φιλική προς την τεχνολογία ραπτική δεν μένουν βέβαια οι άντρες, αφού έχουν προηγηθεί, καθώς η εταιρεία δημιούργησε πρώτα το ανδρικό T-shirt και το ανδρικό τζιν με παρόμοιες τσέπες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!