tromaktiko: Βγάζουν περίπολα οι κάτοικοι στην Υπέρεια!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Βγάζουν περίπολα οι κάτοικοι στην Υπέρεια!



Σε μία πρωτοφανή κίνηση για τα τοπικά δεδομένα προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στην Υπέρεια Φαρσάλων...
Τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή με αποκορύφωμα την πρόσφατη κλοπή μετασχηματιστών από χωράφια, οδήγησαν τους κατοίκους στο να βγάλουν νυχτερινά… περίπολα!

Η απόφαση πάρθηκε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και όπως εξηγεί στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού Απόστολος Κλιάφας, είχε μεγάλη ανταπόκριση στους συγχωριανούς του, αφού πλέον άπαντες φοβούνται όχι μόνον για τις περιουσίες τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή.

Έτσι, κάθε βράδυ στην περιοχή τόσο εντός του χωριού όσο και στις παρακείμενες αγροτικές εκτάσεις «περιπολούν» έξι με οκτώ άτομα, ώστε να αποτρέψουν ένα νέο ενδεχόμενο κρούσμα κλοπής ή διάρρηξης.

«Πήραμε αυτή την απόφαση γιατί βλέπουμε πως στη γύρω περιοχή έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών. Από την ώρα που η αστυνομία λόγω έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων δεν μπορεί να μας φυλάξει, κάναμε αυτό που πρέπει ώστε να προστατέψουμε τις περιουσίες μας» εξήγησε στο onlarissa.gr ο κ. Απόστολος Κλιάφας.

Μάλιστα, ο κ. Κλιάφας σημείωσε πως «το ενδιαφέρον από τους κατοίκους είναι εξαιρετικά μεγάλο αφού σχεδόν όλοι θέλουν να συμμετέχουν σε μία τέτοια εθελοντική πράξη».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!