tromaktiko: Κόψαν το ρεύμα σε μάνα και γιο με βαριές ασθένειες. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν εκεί

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κόψαν το ρεύμα σε μάνα και γιο με βαριές ασθένειες. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν εκεί



Παρά τους ψηφισθέντες νόμους και τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και της ΔΕΗ ότι πλέον δε θα κόβεται "ελαφρά τη καρδία" το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες, τα ...
γεγονότα άλλα καταμαρτυρούν.

Εργολάβος της ΔΕΗ μπήκε σαν κλέφτης και έκοψε το ρεύμα στο σπίτι μίας ηλικιωμένης (85 ετών) στα Πατήσια η οποία μόλις είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία. Επίσης, η γυναίκα πάσχει από γεροντική άνοια και άλλες ασθένειες λόγω ηλικίας. Μαζί της μένει και ο γιος της λόγω οικονομικής αδυναμίας. Ο γιος πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και του είναι απαραίτητη η λήψη οξυγόνου. Επίσης πάσχει από καρδιοπάθεια και διαβήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προϊστάμενη του τοπικού υποκαταστήματος της ΔΕΗ υποσχέθηκε στην οικογένεια πως δεν πρόκειται να τους κόψει το ρεύμα τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Παρόλα αυτά την επόμενη μέρα το ρεύμα κόπηκε. Συναγωνιστές από την ομάδα επανασυνδέσεων του κινήματος επισκέφτηκαν την οικογένεια και επανασύνδεσαν το ρεύμα.

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική συζήτηση με τον γιο της οικογένειας και την επανασύνδεση του ρεύματος από το κίνημά μας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!