tromaktiko: Διαγωνισμός Φωτογραφίας – Τι είναι για σένα η επιστήμη;

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Διαγωνισμός Φωτογραφίας – Τι είναι για σένα η επιστήμη;



Κάθε μήνα, ομάδες των τριών ατόμων ηλικίας 13-18 χρονών, από όλη την Ευρώπη, θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψη τους σχετικά με το ερώτημα «Τι είναι για σένα η επιστήμη» (;), μέσω μίας φωτογραφίας...
Οι φίλοι των διαγωνιζόμενων θα μπορούν να ψηφίσουν τις φωτογραφίες μέσω διαδικτύου. Κάθε μήνα, μέχρι τον Μάιο του 2013 θα ανακοινώνεται η νικήτρια ομάδα βάσει των αποτελεσμάτων της διαδικτυακής ψηφοφορίας. Οι συμμετοχές που ανακηρύχτηκαν νικήτριες τους μήνες Δεκέμβριος 2012-Μάρτιος 2013 θα λάβουν μέρος στην τελική ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013, έτσι ώστε να ανακηρυχτούν οι τελικοί τρεις νικητές του διαγωνισμού.

Κάθε ομάδα μπορεί να υποβάλει μόνο μία φωτογραφία. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ανήκουν μόνο σε μία ομάδα. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα είναι ανοικτή από τις 00:01 (Κεντρική Ώρα Ευρώπης) τη 16η κάθε μήνα και θα διαρκεί μέχρι την τελευταία μέρα κάθε μήνα η ώρα 23:59 (Κεντρική Ώρα Ευρώπης), για το διάστημα Δεκέμβριος 2012-Μάιος 2013.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Πράγα όπου θα παρακολουθήσει το Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Σεπτέμβριο του 2013, για τρεις ή λιγότερες ημέρες.

Η δεύτερη νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ίσπρα όπου θα επισκεφτεί τις ερευνητικές εγκαταστάσεις του «Κοινού Κέντρου Ερευνών», για δύο ή λιγότερες μέρες.

Κάθε μέλος της τρίτης νικήτριας ομάδας θα κερδίσει ένα ρολόι χεριού ICE Watch με την επωνυμία της εκστρατείας «Επιστήμη: είναι κοριτσίστικο θέμα!» (Science: it's a girl thing!).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Η 15η κάθε μήνα μέχρι τον Μάιο του 2013.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

campuscy.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!