tromaktiko: Ανακοίνωση του Λ. Αυγενάκη για την κατάληψη του Πολιτικού του Γραφείου στο Ηράκλειο

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Λ. Αυγενάκη για την κατάληψη του Πολιτικού του Γραφείου στο Ηράκλειο



Σε δήλωση του ο βουλευτής τονίζει...

''Πληροφορήθηκα, στην Αθήνα οπού βρίσκομαι μετέχοντας όπως οφείλω στις εργασίες της Βουλής, ότι πραγματοποιήθηκε δίωρη κατάληψη του Πολιτικού μου Γραφείου στο Ηράκλειο από 30 περίπου πρόσωπα που δήλωσαν ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και η οποία έληξε πριν από λίγο.

Ο στόχος όμως που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευση τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές επιτίθενται σε νέους πολιτικούς, αυτοδημιούργητους, απολύτως ξένους προς συμφέροντα, σκάνδαλα και διαπλοκές, τότε η επίθεση τους στρέφεται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας της οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα 5 χρόνια της Κοινοβουλευτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες επιβίωσης και έχουν άλλα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα

Όταν οι λεγόμενοι αναρχικοί ή αντι-εξουσιαστές προσπαθούν με τέτοιες πράξεις να υποκαταστήσουν με τη δική τους εξουσία της βίας και του παραλογισμού δεν είναι βέβαια ιδεολόγοι, αλλά επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας.

Περιμένω από τους συναδέλφους μου Βουλευτές όλων των κομμάτων να καταδικάσουν με τον κατηγορηματικότερο τρόπο αυτή την πρακτική βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος του οποίου όλοι είμαστε λειτουργοί.''

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!