tromaktiko: Λόγγος: Ο φονιάς, το συμβόλαιο θανάτου και τα εκατομμύρια

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Λόγγος: Ο φονιάς, το συμβόλαιο θανάτου και τα εκατομμύρια



Νέα τροπή αναμένεται να λάβει η υπόθεση του φόνου της οικογένειας Ζουμπατλή,στο Λόγγο Αιγίου, μετά την επιστολή που έφθασε στην εκπομπή της ...
Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», που αναφέρεται σε πρόσωπα και πράγματα για το συμβόλαιο εκτέλεσης της οικογένειας.

Στην επιστολή υποδεικνύεται ποιος είναι ο εκτελεστής του συγκεκριμένου συμβολαίου θανάτου, που φέρεται ότι ήταν έγκλειστος στις φυλακές και μετά την αποφυλάκισή του τού είχε ανατεθεί ο φόνος της οικογένειας. Ένα μήνα μετά το μακελειό, σύμφωνα με τον επιστολογράφο, ο εκτελεστής δολοφονήθηκε για να μην αποκαλύψει στοιχεία για την υπόθεση.

Όσο για το ποσό που θα ελάμβανε ως αμοιβή, στην επιστολή υποστηρίζονται ότι ήταν 3 εκατομμύρια ευρώ, κάτι όμως που δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί. Επίσης στη δημοσιότητα ήρθε μέσω της εκπομπής και απόρρητο σήμα της Ιντερπόλ, που έδειξε από την έρευνα της υπηρεσίας στο Κάιρο ότι δεν προκύπτει τίποτα το ενοχοποιητικό για την οικογένεια Ζουμπατλή. Ο δράστης και ο ηθικός αυτουργός δεν προέρχονταν από την Αίγυπτο αλλά από την Ελλάδα.

pelop.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!