tromaktiko: Κάνε chat με Έλληνες τώρα!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κάνε chat με Έλληνες τώρα!



Μια νέα υπηρεσία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους χρήστες του kookoome.com έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες του. Πρόκειται για το chat που αναμένεται να φέρει κόσμο από όλη την Ελλάδα και Κύπρο και να δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη παρέα! Μπείτε στο kookoome.com και απολαύστε τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ ή με συνδρομή...

Συναναστρέφεσαι με κάποιο άτομο, για το οποίο αισθάνεσαι κάτι παραπάνω από φιλικά αισθήματα αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν θα του αποκάλυπτες εύκολα τα συναισθήματά σου;
Θέλεις να προσεγγίσεις αυτό το άτομο χωρίς να εκτεθείς και χωρίς να μάθει κανένας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σου για αυτόν/αυτήν;

Θέλεις να μάθεις άμεσα εάν αυτό το άτομο ενδιαφέρεται και αυτό για εσένα;

Γνωρίζεις το κινητό τηλέφωνο του ατόμου που σε ενδιαφέρει;

Καλώς ήρθες στο KooKooMe.com, το πρώτο site στον κόσμο που μεσολαβεί για να πεις στο άλλο σου μισό για τα αισθήματά σου με άμεσο, εύκολο και εχέμυθο τρόπο!

Το KooKooMe.com δεσμεύεται να γίνει για σένα ο μεσολαβητής, ο έμπιστος φίλος που μπορείς να εκμυστηρευτείς το μυστικό σου. Και όλα αυτά χωρίς να δώσεις προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς ως μέλος στο KooKooMe.com και να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, καταχωρώντας μία δική σου διεύθυνση e-mail, τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του προσώπου που σε ενδιαφέρει να προσεγγίσεις!

Εάν μέσα στο χρονικό διάστημα που ο λογαριασμός σου είναι ενεργός, το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι, καταχωρήσει στο KooKooMe.com τον δικό σου αριθμό κινητού τηλεφώνου, υπάρξει δηλαδή αμοιβαίο ενδιαφέρον, τότε αυτομάτως το KooKooMe.com ενημερώνει και τους δυο σας.

Με δεδομένο πλέον το αμοιβαίο ενδιαφέρον, θα μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει (ή αυτό να έρθει σε επικοινωνία με εσένα) χωρίς να μάθει κανένας τρίτος οτιδήποτε!

Στο KooKooMe.com παρέχουμε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον όπου μπορείς άνετα και εχέμυθα να προσεγγίσεις το έτερόν σου ήμισυ.

Μία διαδικασία χωρίς άγχος και χωρίς ντροπή, που μπορεί να έχει μόνο ευτυχή για εσένα κατάληξη.
Καλή επιτυχία στο ταίριασμα που εσύ θα επιλέξεις!

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ KooKooME.com ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ...!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!