tromaktiko: ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ VIDEO: Η απόπειρα πολιτικής δολοφονίας που απετράπη από τύχη!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ VIDEO: Η απόπειρα πολιτικής δολοφονίας που απετράπη από τύχη!



Με το πιστόλι στον κρόταφο βρέθηκε ο αρχηγός του "Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών" (ΚΔΕ) Αχμέτ Δογκάν (Ahmed Dogan) την ώρα που μιλούσε!...
Αυτή ήταν η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας και σημειώθηκε στη Σόφια.

Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να πυροβολήσει με αεροβόλο πιστόλι τον πρόεδρο της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης που εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ.

Η απόπειρα δολοφονίας καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων και δείχνουν τον νεαρό άνδρα να ανεβαίνει ξαφνικά στο βήμα και να προσπαθεί να πυροβολήσει στον κρόταφο τον Δογκάν.

Ευτυχώς το όπλο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν εκπυρσοκρότησε και στις δύο διαδοχικές φορές, που ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη!

Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το πρωταρχικό σοκ και να αντιδράσει, ενώ αμέσως οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειάς του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ εφόρμησαν στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Ο άνδρας που συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 25χρονος από το Μπουργκάς, ο οποίος έφερε πάνω του επίσης και δύο μαχαίρια. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!