tromaktiko: Σηκώνουν το... λάβαρο οι Απόστρατοι της Λάρισας

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σηκώνουν το... λάβαρο οι Απόστρατοι της Λάρισας



Όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι Απόστρατοι του νομού της Λάρισας μαζεύονται, αποφασίζουν και ξεσηκώνονται!

Είναι η μοναδική Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α που μαζεύονται και αποφασίζουν από κοινού..

Να μην ξεχνάμε ότι η πρώτη μάχη δόθηκε στη Λάρισα στο γραφείο του τότε Υπουργού Οικονομικών που οδήγησε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των Αποστράτων στην Αθήνα!
Η Ένωση Αποστράτων Λάρισας αποφασίζει επιτροπή και το καλό είναι ότι στην επιτροπή μετέχουν Απόστρατοι και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας.
  
Η Συγκέντρωση των Αποστράτων θα είναι από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας αλλά κατά πληροφορίες και του γειτονικού νομού της Πιερίας!

Ακολουθεί η Ανακοίνωση των Αποστράτων που εμείς την έχουμε αποδώσει σε ελεύθερη απόδοση και από εδώ από τον κάμπο της Λάρισας βλέπουμε να ξεκινά ένας ανένδοτος αγώνας.

Ανακοίνωση

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Λάρισας σας προσκαλεί την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ (τέρμα Λαγού), για ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν τους Αποστράτους. Τα θέματα που θα παρουσιασθούν – συζητηθούν, έχουν όπως παρακάτω:

«Αποκρυπτογράφηση» Σύνταξης Φεβρουαρίου Αποστράτων.

Προσβολή τροποιητικής Πράξης Συνταξιοδότησης με Έφεση στο ΙΙΙ τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Διαδικασία «πρότυπης δίκης» – Οικονομικότερη λύση.

Ενημέρωση αποτελεσμάτων συνάντησης Προέδρων ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων (ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ) με κ. Πρωθυπουργό.

Ενημέρωση αποτελεσμάτων συνάντησης προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχου ε.α. Βασιλείου Νικολόπουλου με Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σταϊκούρα.
Τυχόν άλλα θέματα επικαιρότητας.

Εννοείται ότι η πρόσκληση αφορά στο σύνολο των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!