tromaktiko: Τετ α Τετ στις κερκίδες του Stade de France [video]

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τετ α Τετ στις κερκίδες του Stade de France [video]



Τα χαμόγελα περίσσευαν κατά την κοινή συνέντευξη του Φρανσουά Ολάντ με την Άνγκελα Μέρκελ με φόντο τις κερκίδες του Stade de France. Φανατικοί θαυμαστές της…
στρογγυλής θεάς και οι δύο, συναντήθηκαν στο Παρίσι μετά από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου, για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Γαλλίας Γερμανίας. Αν και σε λίγες ώρες θα κονταροχτυπηθούν για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, στις δηλώσεις τους προσηλώθηκαν στο ποδόσφαιρο και τη σημασία της γαλλογερμανικής φιλίας…

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι δύο ηγέτες μίλησαν σε δημοσιογράφους, ενώ γρήγορα τη συζήτηση μονοπώλησε όχι… το μέλλον της Ευρώπης αλλά… ο Φρανκ Ριμπερύ. Ο Γάλλος μέσος που παίζει στη Γερμανία… Είναι η πρώτη φορά που η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται το Stade de France με την παρουσία της να αποδεικνύεται άκρως γουρλίδικη.. . για τους συμπατριώτες της που νίκησαν 1-2 τους οικοδεσπότες τους.

Ο αγώνας αυτός είναι το ίδιο παθιασμένος με την Ευρωπαϊκή Σύνοδο δήλωση η Γερμανίδα καγκελάριος, αναφερόμενη στη Σύνοδο των Βρυξελλών για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό του 2014- 2020. Εκεί που Βόρειοι και Νότιοι θα δώσουν σκληρή μάχη για να επικρατήσουν. Μόνο κοινό σημείο… όλοι συμφωνούν ότι διαφωνούν.

Πάντως, εκτός από την Άνγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ ήρθε αντιμέτωπος και με απεργούς του εργοστασίου της Πεζό Σιτροέν οι οποίοι έσπευσαν έξω από το Stade de France για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της μονάδας του Σεν Σεν Ντενίς το 2014.

exelixeis.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!