tromaktiko: Τα κομματόσκυλα στα Τρίκαλα διαμαρτύρονται που είναι άνεργοι. Γαβ γαβ!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τα κομματόσκυλα στα Τρίκαλα διαμαρτύρονται που είναι άνεργοι. Γαβ γαβ!



Στα Τρίκαλα η ανεργία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, και δεν λέει να επιλυθεί από τους πολιτικούς που ψηφίζουν οι Έλληνες. Πολλοί Τρικαλινοί πηγαίνουν στα γραφεία των Βουλευτών να τους βρουν μια δουλειά, δίχως κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Με όλα αυτά... έχουμε και τα κομματόσκυλα, που ενώ κούναγαν σημαίες και πανιά στις εκλογές τώρα είναι άνεργοι.

Τα κομματόσκυλα διαμαρτύρονται παντού, απ΄τα καφενεία έως στις καφετέριες, δεν τους βόλεψαν σε καμία θέση στο δημόσιο οι πολιτικοί.

Ποιος τους είπε να τρέχουν σαν τα χαϊβάνια να μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια στα χωριά των Τρικάλων;

Πέρα απ΄τα κομματόσκυλα, υπάρχουν και πολλά παιδιά που όντως έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Είναι άνθρωποι με πτυχία και αξίζουν να μπουν στο δημόσιο. Δυστυχώς, παλαιότερα στο δημόσιο έμπαιναν τα κομματόσκυλα, "που φύλαγαν κατουρημένες ποδιές στον εκάστοτε Βουλευτή".

Η Ελλάδα πήγε κατά διαόλου, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έγιναν τεμπέληδες και λούφαραν στην δουλειά τους..

Τώρα... πολλά κομματόσκυλα θα απολυθούν, αρκετά τρώγανε με δύο μασέλες τα λεφτά που δεν άξιζαν να έχουν, φτιάχνοντας βίλες στα χωριά και στα ακρογιάλια του Αιγαίου.

Αυτό δεν άλλαξε ούτε στις εκλογές που μας πέρασαν, νεαρά κομματόσκυλα.. άνεργα στην πλειοψηφία, μοίραζαν φυλλάδια δεξιά και αριστερά σαν τους χαμάληδες.

Οι πολιτικοί τους έστελναν και στα ΚΤΕΛ να μοιράζουν φυλλάδια, και εκεί άκουγαν τα μπινελίκια των επιβατών. Η αξιοπρέπεια καταπατήθηκε, είχαν γίνει δουλοπρεπής χαρτογιακάδες,και όλα αυτά για μια θεσούλα στο δημόσιο που δεν ήρθε ποτέ. Μετά απ΄όλες αυτές τις θυσίες τα κομματόσκυλα είναι άνεργα, και τώρα γαβγίζουν γιατί δεν τους καβάτζωσαν στο δημόσιο.

trikalaweb.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!