«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.
Όπως είπε, για πολλά από αυτά τα θέματα υπάρχουν αναφορές και προς τους αρμόδιους υπουργούς και προς τον γενικό γραμματέα δημόσιας διοίκησης της περιοχής και προς τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου επισήμανε: «Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».
Υποστήριξε ακόμη ότι «υπάρχουν δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διορίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νομικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν πατάνε ποτέ στο δημαρχείο και είναι αργόμισθοι».

