tromaktiko: Τέλος στην περιπέτεια του Γερμανού που είχε χαθεί στην Κρήτη

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τέλος στην περιπέτεια του Γερμανού που είχε χαθεί στην Κρήτη



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 49χρονου Γερμανού τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Τρίτη ανάμεσα Ρέθυμνο και Χανιά σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.
Ο 49χρονος εντοπίστηκε στο ΚΤΕΛ Χανίων σε κατάσταση μέθης ενώ η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στην αστυνομία από τη σύντροφό του με την οποία είχαν δώσει ραντεβού στην Παλαιόχωρα όπου και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι έρευνες των αρχών επικεντρώθηκαν στη διαδρομή από το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου όπου είχαν εντοπιστεί για τελευταία φορά τα ίχνη του 49χρονου ως το ΚΤΕΛ Χανίων όπου και τελικά εντοπίστηκε.
Το χρονικό

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η σύντροφός του στην αστυνομία το ζευγάρι ξεκίνησε από το Ηράκλειο με προορισμό την Παλαιόχωρα Χανίων. Στο Ρέθυμνο το ζευγάρι εκανε μια στάση ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα συνέχισε το ταξίδι για Παλαιόχωρα ενώ ο 49χρονος παρέμεινε στην πόλη ενώ έδωσαν ραντεβού την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοολ σε μπαρ του Ρεθύμνου ενώ στη συνέχεια τέθηκε υπο επίβλεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση καθως βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Στη συνέχεια το επόμενο πρωί φέρεται να πήρε το λεωφορείο για Χανιά με την γνωστή εξέλιξη ...
prismanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!