tromaktiko: Οργή για τη μετακίνηση νοσοκόμας σε θέση γραφείου!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οργή για τη μετακίνηση νοσοκόμας σε θέση γραφείου!



Για πρακτικές βολέματος ημετέρων σε μία περίοδο κρίσιμη για το μέλλον των δημόσιων νοσοκομείων και με δεδομένες τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό...
κατηγορεί τη Διοίκηση ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου ο σύλλογος εργαζομένων του Βενιζελείου Νοσοκομείου, μετά την τοποθέτηση νοσοκόμας σε διοικητική θέση

Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

"Καταγγέλλουμε απερίφραστα την ενέργεια του Διοικητή ΠΑΓΝΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ να μετακινήσει Νοσηλεύτρια της ΩΡΛ Βενιζελείου σε θέση Διοικητικού στο Γραφείο ποιότητας του ΠΑΓΝΗ παράτυπα και παράνομα.

Το σωματείο έχει εκφράσει εγγράφως και προφορικά την αντίθεση του σε τέτοιες πρακτικές βολέματος των δικών μας παιδιών και έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής όλων όσων από των Νοσηλευτικό προσωπικό εκτελούν αλλότρια καθήκοντα στις θέσεις για τις οποίες προσλήφθηκαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέχρι να γίνουν κρίσεις όλου του προσωπικού αυτές οι πρακτικές που ταλανίζουν το χώρο θα εκλείψουν.

Γι αυτό και η άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιακών συμβουλίων για πραγματοποίηση των κρίσεων είναι πέρα από κάθε άλλη φορά επιβεβλημένη μιας και κρίσεις στο Βενιζέλειο έχουν να γίνουν τώρα και μια δεκαετία .
Και επαναδιατυπώνουμε την απαίτηση μας για άμεση επιστροφή όλων εργαζομένων του Νοσηλευτικού κλάδου στις θέσεις για τις οποίες προσλήφθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΕΜΜ
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!