tromaktiko: Έρευνες στην Κύπρο για την Madeleine McCann

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Έρευνες στην Κύπρο για την Madeleine McCann



Σε κινητοποίηση τέθηκε η Κυπριακή Αστυνομία για τον εντοπισμό ζεύγους Βρετανών, αφού σύμφωνα με μαρτυρία, κοριτσάκι που διέμενε μαζί τους στην Αγία Νάπα...
έμοιαζε με την μικρή Madeleine McCann, η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μάιου 2007 από το Πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι στις 7 Φεβρουαρίου έγινε καταγγελία από διαχειριστή συγκροτήματος κατοικιών στην Αγία Νάπα, ότι ζεύγος Βρετανών που διέμενε μαζί με τα τρία τους παιδιά, εγκατέλειψαν το χώρο κλέβοντας τις οικιακές συσκευές και εναντίον εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

«Αργότερα, στις 20 Φεβρουαρίου, είχε διαβιβαστεί πληροφορία στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ότι ένα εκ των τριών παιδιών φαίνεται να έμοιαζε με την ελλείπουσα και έγιναν κάποιες εξετάσεις», είπε ο κ.Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί το ζεύγος, ενώ εκτιμάται πως έχει ήδη εγκαταλείψει το νησί.

Ανέφερε, ακόμη, ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και η Ιντερπόλ, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται σε όλες στις Επαρχίες, «με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέχουμε, από τυχόν πληροφορίες ή και μαρτυρίες, για εντοπισμό της ελλείπουσας».
pafospress.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!