tromaktiko: Δεν ανησυχούν στη McLaren παρά τις δυσκολίες

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δεν ανησυχούν στη McLaren παρά τις δυσκολίες



Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τη McLaren, που δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο Grand Prix της Μελβούρνης...
ενώ αντιμετωπίζει και οικονομικές δυσκολίες καθώς αναζητεί χορηγό για την επόμενη χρονιά, αφού η Vodafone αποχωρεί μετά το 2013.

«Υπάρχουν πολλές προκλήσεις, αλλά από οικονομικής άποψης η εταιρεία είναι σταθερή. Πιστεύω πως έχουμε κάποιες καλές συμφωνίες προ των πυλών και δεν ανησυχώ.

Αυτή τη στιγμή έχω μεγαλύτερες ανησυχίες για την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου μας, παρά για μακροπρόθεσμα ζητήματα. Πάντως είμαστε ήρεμοι για το πού βαδίζουμε σαν ομάδα και εταιρεία», τόνισε το αφεντικό της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς.

«Από το 1966 έχουμε κερδίσει σε 182 Grand Prix και έχουμε κερδίσει περισσότερους από το 1/4 των αγώνων στους οποίους συμμετείχαμε στη Formula 1.

Το ποσοστό επιτυχίας μας παραμένει και τώρα σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα, κάτι που είναι στη φύση της Formula 1, αλλά είμαστε αρκετά συνεπείς από πλευράς απόδοσης.

Τα τελευταία 50 χρόνια είχαμε μόνο τέσσερις χορηγούς τίτλου και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα πετύχουμε μία καλή συμφωνία και σύντομα θα έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι», πρόσθεσε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!