tromaktiko: Τζόκοβιτς, Φέντερερ & Ναδάλ παίζουν τένις στη Unibet!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τζόκοβιτς, Φέντερερ & Ναδάλ παίζουν τένις στη Unibet!



Το πρώτο 1000άρι ATP Masters της σεζόν 2013 ξεκινά στην πόλη Indian Wells της Καλιφόρνια και η Unibet, πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει, παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στοιχήματος για το τένις, προσφέροντας σε όλους τους φίλους της:

Δωρεάν μεταδόσεις όλων των αγώνων του ATP Indian Wells στη Unibet TV
Το μεγαλύτερο αριθμό live στοιχημάτων ανά αγώνα (3 φορές περισσότερα στοιχήματα από τις άλλες εταιρίες)
Δυνατότητα εξαργύρωσης των ενεργών στοιχημάτων πριν τη λήξη του αγώνα με το Ca$h-In
Μπόνους εγγραφής 50% μέχρι €50 για όλους τους νέους παίκτες!

Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσεις με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το τουρνουά, είναι να ποντάρεις ποιος θα είναι ο νικητής, για αυτό με τη βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε πληροφορίες για τους 4 βασικούς διεκδικητές του τίτλου:

Τζόκοβιτς: Έχει κερδίσει ήδη το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στην Αυστραλία και πριν από 6 μέρες πήρε την 1η θέση στο τουρνουά του Ντουμπάι. Μέχρι στιγμής είναι αήττητος για το 2013 με ρεκόρ 13-0 και θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει για 3η φορά το τρόπαιο του Indian Wells όπως είχε κάνει το 2008 και το 2011 (2.00 απόδοση πληρώνει η 1η θέση του Τζόκοβιτς στο site της Unibet).

Μάρεϊ: Δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα άλλο παιχνίδι μετά τον τελικό του Australlian Open, όπου έχασε με 3-1 σετ από τον κουμπάρο του Νόβακ Τζόκοβιτς αφού προτίμησε να ξεκουραστεί. Το 2012 ήταν χωρίς αμφιβολία η χρονιά του Σκωτσέζου, που επιβεβαίωσε την άνοδο του κερδίζοντας το πρώτο του Grand Slam στη καριέρα του αλλά και το χρυσό στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και θέλει να συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο και το 2013 στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη (3.50 πληρώνει η νίκη του Άντι Μάρει).

Φέντερερ: Ο περυσινός νικητής του Indian Wells δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Το ρεκόρ του για το 2013 είναι 10 νίκες 3 ήττες, ενώ δεν έχει κερδίσει κανένα τουρνουά από τα 3 που έχει πάρει μέρος. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ελβετό, που είναι πολυνίκης και στο Indian Wells με 4 κατακτήσεις (6.00 απόδοση δίνει ο Ρότζερ Φέντερερ να πάρει την 1η θέση).

Ναδάλ: Ο Ισπανός θα επιστρέψει στο πρώτο του μεγάλο τουρνουά μετά από πολύμηνη αποχή και όλοι περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα βρεθεί και αν θα μπορέσει να κοντράρει τους κορυφαίους αντιπάλους του. Ο ίδιος δήλωσε ότι η καρδιά του, του λέει να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτό θα κάνει στα γήπεδα της Καλιφόρνια στην προσπάθεια του να κερδίσει για 3η φορά μετά το 2007 και το 2009 το τουρνουά (7.00 πληρώνει η πρώτη θέση του Ράφαελ Ναδάλ).

11 απολαυστικές μέρες Τένις ξεκινούν αυτή την Πέμπτη και όλοι οι φίλοι της Unibet θα απολαύσουν όλους τους αγώνες του Indian Wells εντελώς δωρεάν στη Unibet-TV!

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet με €50 Μπόνους!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!