tromaktiko: Πού τοποθετούνται 1.891 υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πού τοποθετούνται 1.891 υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα



Αναρτήθηκε από το ΑΣΕΠ ο προσωρινός κατάλογος των τοποθετήσεων σε διάφορες υπηρεσίες 1891 υπαλλήλων, οι οποίοι... είχαν βγει σε διαθεσιμότητα.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων (μπορούν να προβληθούν μόνο νομικές αιτιάσεις σχετικές με τη βαθμολόγηση των κριτηρίων). Η προθεσμία υποβολής των οποίων αρχίζει το Σάββατο, 13.4.2013 και λήγει με την πάροδο της Τετάρτης, 17.4.2013.

Η άσκηση της ένστασης γίνεται ατελώς με κατάθεσή της είτε αυτοπροσώπως είτε με πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον ενδιαφερόμενο με γραπτή εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ, απευθείας στο ΑΣΕΠ (στη διεύθυνση: Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα ή Κτίριο «ΖΕDA», Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θέρμη, Θεσσαλονίκη) είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ 2131319187 ή 2131319188 ή 210 6467728) με την ένδειξη: Ενσταση για τους προσωρινούς πίνκαες κατάταξης, βαθμολογίας και διάθεσης του ΑΣΕΠ για την ανακοίνωση 1/2013.

Τα προσωρινά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τους εξής πίνακες:

1. Προσωρινός ενιαίος πίνακας κατάταξης (κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας)
2. Αλφαβητικός προσωρινός ενιαίος πίνακας βαθμολογίας και κατάταξης
3. Προσωρινός πίνακας διάθεσης (αλφαβητικός)
4. Προσωρινός πίνακας διάθεσης (ανά φορέα υποδοχής)
parapolitika.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!