tromaktiko: Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσετε

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσετε



Αν το νυφικό παίζει σε ρόλο πρωταγωνιστεί την ημέρα του γάμου σας, τότε τα αξεσουάρ διαδραματίζουν δευτερεύοντες αλλά σημαντικούς ρόλους που θα το αναδείξουν. Μην τα παραλείπετε και μην τα θεωρείτε περιττά! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στο στιλ.

Ένα μικρό τρικ για να μην πελαγώσετε είναι να ξεκινήσετε από την κορυφή και να συνεχίσετε προς τα κάτω. Το πιο κλασσικό αξεσουάρτης νύφης είναι το πέπλο. Αν και μπορεί να φαίνεται πολύ συνηθισμένο, προσφέρει πολλούς τρόπους ώστε να γίνει ξεχωριστό. Η ποικιλία σε πέπλο έχει να κάνει τόσο με την υφή του υφάσματος, από δαντέλα μέχρι αραχνοΰφαντη μουσελίνα, όσο και με τον τρόπο που θα φορεθεί, συνδυασμένο με χτένισμα, λουλούδια, ακόμη αν θα πέφτει στο πρόσωπο της νύφης ή όχι. Συνδυάστε το με το νυφικό σας και με το γενικότερο ύφος του γάμου σας και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Ένα αξεσουάρ που έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια είναι η τιάρα. Συνήθως συνδυάζεται με το πέπλο αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είναι και κανόνας. Δίνει μια παραμυθένια πινελιά στο στιλ της νύφης αναδεικνύοντας το χτένισμα. Άλλες ιδέες κοσμημάτων για τα μαλλιά είναι η κορδέλα, ιδιαίτερα αυτή από δαντέλα είναι η νέα τάση. Αν το νυφικό σας είναι πιο ρομαντικό, προτιμήστε λουλούδια που θα ταιριάζουν με την ανθοδέσμη σας.

Ένα αξεσουάρ που αναβιώνει με μεγάλη επιτυχία από τάσεις περασμένων δεκαετιών είναι τα γάντια. Όπως ισχύει και με το πέπλο, έτσι και τα γάντια ποικίλλουν σε στιλ ανάλογα με το μήκος τους και το ύφασμα που θα διαλέξετε. Για να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι γάντια για εσάς, μελετήστε το σωματότυπό σας και τα χέρια σας και επιλέξτε ένα μήκος που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας. Αν έχετε παχουλά μπράτσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ μακριά γάντια και να προτιμήσετε την απαλή ελαστική δαντέλα.

Τέλος, ανάλογα με το σχέδιο του νυφικού σας, βρείτε τα κατάλληλα κοσμήματα που θα το αναδείξουν και θα συμπληρώσουν την εικόνα. Ξεκινήστε από την απόχρωση του μετάλλου που θα ταιριάζει καλύτερα με το όλο ύφος του γάμου και κατόπιν εστιάστε στο σημείο που πρέπει να τονίσετε. Αυτό που θα σας καθοδηγήσει είναι ο τύπος του ντεκολτέ που έχει το νυφικό σας. Για παράδειγμα ένα ντεκολτέ με V θα αναδειχθεί με ένα κομψό μενταγιόν. Μια ασφαλής επιλογή για κάθε είδους ντεκολτέ είναι το κολιέ με πέρλες ενώ στα στράπλες νυφικά προτιμήστε τα σκουλαρίκια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!