tromaktiko: Η Τρόικα κούρεψε και τα χαρτιά υγείας στα Νοσοκομεία!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η Τρόικα κούρεψε και τα χαρτιά υγείας στα Νοσοκομεία!



του Κώστα Βουκελάτου
Σύμφωνα με το iatropedia.com η Τρόικα κούρεψε και τα χαρτιά υγείας στα Νοσοκομεία! Με ιδιαίτερο χιούμορ και καυστικότητα οι συνδικαλιστές γιατροί του...
ΕΣΥ, περιγράφουν τις συνεχείς περικοπές της τρόικας και της κυβέρνησης.

Κουρέματα ακόμη και στα …χαρτιά υγείας καταγγέλλει η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών στο Νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς όπως υποστηρίζει άλλαξε ο προμηθευτής, η ποιότητα αλλά και το μέγεθος του χαρτιού! Μάλιστα με έναν ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο, οι γιατροί περιγράφουν τη συγκεκριμένη περικοπή στη δαπάνη στο Νοσοκομείο της Νίκαιας παρουσιάζοντας και τη σχετική φωτό-ντοκουμέντο παρουσιάζοντας το νεο χαρτί υγείας της κυβέρνησης και της Τρόικας!

Κατά τους γιατρούς στην πιο πάνω φωτο του ρεπορτάζ, αριστερά βλέπετε ένα ρολό χαρτί υγείας του εμπορίου, δεξιά βλέπετε το … “μισαδάκι” χαρτί υγείας που “προμηθεύεται” από σήμερα το νοσοκομείο της Νίκαιας για τις ανάγκες των ασθενών και του προσωπικού και επίσης υπάρχει ένας χάρακας που δείχνει πως το φάρδος του ρολού είναι 7 cm

Αποτέλεσμα κατα τους γιατρούς ειναι να κουρευτέι 13,8 λεπτά προϊόντος και αναρωτιούνται : “Οι κ.κ. Τόμσεν, Μαζούχ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης μπορούν να σκουπιστούν με αυτό το χαρτί υγείας; Πάντως εμείς δυσκολευόμαστε …”

Η πενταμελής επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου της Νίκαιας δεν το αφήνει το θέμα εδώ. Ζήτησε συνάντηση με το διοικητή του νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθεί και για να απαιτήσει να αναζητηθούν ευθύνες.

freepen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!