tromaktiko: Κορυφαίο στέλεχος του δήμου Μαλεβιζίου στη Δικαιοσύνη για απάτη και πλαστογραφία

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κορυφαίο στέλεχος του δήμου Μαλεβιζίου στη Δικαιοσύνη για απάτη και πλαστογραφία



Τη Δικαιοσύνη έχει να αντιμετωπίσει κορυφαίο στέλεχος του δήμου Μαλεβιζίου, πάνω από το κεφάλι του οποίου... επικρέμονται οι κατηγορίες της απάτης και της πλαστογραφίας! Σε βάρος του άνδρα υπεβλήθη μηνυτήρια, σήμερα Τρίτη, αναφορά από την τοπική διεύθυνση του ΙΚΑ Ηρακλείου για υπόθεση που αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα, και όχι το δήμο Μαλεβιζίου όπου και έχει θέση - κλειδί.

Σε πρόσφατο έλεγχο της οικοδομικής καρτέλας του άνδρα, για τρία κτίρια ιδιοκτησίας του, το ΙΚΑ Ηρακλείου διαπίστωσε αυθαιρεσίες σε οικοδομικές εργασίες και στα τρία κτίσματα.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στις απαραίτητες καταλογιστικές πράξεις και κάλεσε τον άνδρα να "καλύψει" έστω εκ των υστέρων τις παραλείψεις του, που αφορούσαν τη 12ετία από το 2001 ως το 2013.

Ο ίδιος, απαντώντας, υποστήριξε ότι οι αυθαιρεσίες προϋπήρχαν της αγοράς του ακινήτου το 1998 και πως ο ίδιος δεν είχε σχέση με τις παρατυπίες αλλά ... τις βρήκε στα οικήματα που αγόρασε.

Κατά τη συνεδρίαση της τοπικής επιτροπής του ΙΚΑ που εκδίκασε την υπόθεση κλήθηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος μαζί με τη δικηγόρο του προσκόμισε συμβόλαιο αγοραπωλησίας ων συγκεκριμένων οικοπέδων, που θεωρητικά αποδείκνυε τα λεγόμενά του.

Οι υπεύθυνοι του ΙΚΑ ζήτησαν αντίγραφο του συμβολαίου και, ελέγχοντάς το, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το συμβόλαιο ήταν πλαστό, προχωρώντας σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του επιχειρηματία αλλά και της δικηγόρου του, μαζί με την οποία επέδωσαν το σχετικό (πλαστό) έγγραφο.

Τώρα το κορυφαίο στέλεχος του δήμου Μαλεβιζίου, μετά τη μήνυση, πολύ πιθανόν είναι να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της απάτης, της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης, ενώ παράλληλα τίθεται μείζον ζήτημα περί της παρουσίας του στο δήμο, έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί.
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!