tromaktiko: Ορκωμοσία Ευθ. Ραμπότα ως νέου Περιφερειακού Συμβούλου της ΠΕ Σερρών της ΠΚΜ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ορκωμοσία Ευθ. Ραμπότα ως νέου Περιφερειακού Συμβούλου της ΠΕ Σερρών της ΠΚΜ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ευθύμιου Ραμπότα, σε συνέχεια...

της παραίτησης της Ιορδάνας Σαββίδου, που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση.

Ο κ. Ραμπότας, που κατέλαβε τη θέση της κ. Σαββίδου, είναι ο αμέσως επόμενος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης» στην Π.Ε. Σερρών με επικεφαλής τον κ. Μάρκο Μπόλαρη, έχει διατελέσει το 2007 πρόεδρος του Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών Ν. Σερρών καθώς και Αντινομάρχης Σερρών αρμόδιος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης την περίοδο 2008-2009.

Στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τον κ. Ραμπότα για την εκλογή του, τον καλωσόρισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμπειρία του κ. Ραμπότα στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τις πολύ καλές συστάσεις για το έργο και την προσφορά του στα κοινά, ενώ ευχήθηκε να έχουν μια καλή συνεργασία «μακριά από αντιπολιτευτικές κορώνες και στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με προσήλωση στον κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας και η αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην περιφέρειά μας, με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και το όφελος των συμπολιτών μας».

Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας συζήτησε με τον κ. Ραμπότα θέματα λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τον ενημέρωσε για τη δομή του «Καλλικράτη» καθώς και για καίρια ζητήματα που έχουν ανακύψει από τη νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση.

Από την πλευρά του, ο Ευθύμιος Ραμπότας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την υποδοχή, εξέφρασε τη χαρά του γιατί γνωρίζει από κοντά «έναν άνθρωπο που με τη νεότητα, την εργατικότητα και τη δυναμικότητα που τον διακρίνουν θα προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζητήματα σχεδιασμού και προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια από το νέο θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!