tromaktiko: Εν αναμονή της κατάθεσης Παπανδρέου

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εν αναμονή της κατάθεσης Παπανδρέου



Το υπόμνημα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου περιμένουν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η οποία θα συνεδριάσει το απόγευμα.
Ο κ. Παπανδρέου έχει κληθεί να καταθέσει στην επιτροπή μετά την επεισοδιακή κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Όμως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη ανέφερε ότι είναι πιο πιθανό να στείλει υπόμνημα, προκειμένου να καλύψει τις απορίες των μελών της επιτροπής.

«Είχε ενημερωθεί ο κ. Παπανδρέου από τον κ. Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ; Γνώριζε για το περιεχόμενό της; Συμφωνούσε με τον τρόπο που την διαχειρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών; Λάμβανε ενημέρωση για την λίστα από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα;», είναι μερικές από τις ερωτήσεις των μελών, που αν ο κ. Παπανδρέου καταφέρει να απαντήσει δια γραπτού κειμένου δεν θα χρειαστεί να παραστεί αυτοπρόσωπος στην επιτροπή.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, αναφέρουν ότι μέλη της επιτροπής θα ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου ο κ. Βενιζέλος. Όμως, χθες, ο κ. Μαρκογιαννάκης ξεκαθάρισε ότι ότι η κατάθεση Βενιζέλου ήταν «πλήρης, επαρκής και διαφωτιστική», άποψη με την οποία φαίνεται να συμφωνεί και η πλειοψηφία της επιτροπής.

sofokleousin.gr

 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!