tromaktiko: Μήνυμα αλληλεγγύης από το Ηράκλειο στην Ιερισσό

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Μήνυμα αλληλεγγύης από το Ηράκλειο στην Ιερισσό



Συγκέντρωση αλληλεγγύης προκειμένου να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης στους κατοίκους της Ιερισσού έγινε χθες στο Ηράκλειο στη...
πλατεία Ελευθερίας και ώρα 6 μ.μ από  μέλη της Νομαρχιακής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ αλλά και απλοί πολίτες. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και συντόνιζε τη συγκέντρωση, έκανε λόγο για τρικομματικκή συμμορία καταλήστευσης του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφερόταν:

Μπροστά στα αδιέξοδά της η μνημονιακή συγκυβέρνηση, αποφάσισε ξανά, να επενδύσει τυχοδιωκτικά στο ολισθηρό μονοπάτι του χρυσού! Μετά τη νέα ντροπιαστική συνθηκολόγηση με την τρόικα, μετά τα χαράτσια που μένουν, τους εξοντωτικούς φόρους και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η τρόικα εσωτερικού ελπίζει ότι, η επίδειξη πυγμής εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών, θα λειτουργήσει, ως μνημονιακό φάρμακο τρομοκράτησης της κοινωνίας και κατευνασμού της λαϊκής οργής!

Η τρικομματικκή συμμορία καταλήστευσης του ελληνικού λαού επιδεικνύει πυγμή προς την ελληνική κοινωνία, προς τον ανυπεράσπιστο εργαζόμενο, άνεργο, υποαπασχολούμενο, φοιτητή, επαγγελματία, μικροϊδιοκτήτη, αλλά παραδίνεται άνευ όρων στα αφεντικά της τρόικας, του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της ευρωπαϊκής ένωσης, εκτοξεύοντας προσχηματικά άσφαιρα πυρά, για να χρυσώσει το χάπι της πλήρους υποταγής.

Ότι και να κάνουν οι προαγωγοί της πατρίδας, ότι και να σκαρφίζονται οι επαγγελματίες της υποκρισίας, σε όποιους εκβιασμούς και αυταρχισμούς και εάν καταφύγουν, ο ελληνικός λαός δεν τους φοβάται πια! Θα γυρίσει την πλάτη στην καταστροφή, θα παλέψει για να καθορίσει το δικό του αύριο, που δεν μπορεί πια να περιμένει!

Συμπαρατασσόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στο λαό της Χαλκιδικής! Τασσόμαστε αλληλέγγυοι μαζί του και δεν προσκυνάμε τα εφήμερα ψεύτικα είδωλα της «χρυσής» σκλαβιάς και της καταστροφής του τόπου! Δεν τους φοβόμαστε και δεν συμβιβαζόμαστε, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας! Με μια μεγάλη και πλατιά λαϊκή και πολιτική συμμαχία, με αταλάντευτο αγώνα θα φύγουν! Να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ σε αυτά που μας ενώνουν, για να νικήσει η ζωή, για να ανασάνει η κοινωνία, για να φύγουν!

Όλες και όλοι το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18.00 στην πλατεία Ελευθερίας, για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο λαό της Χαλκιδικής, για να σωθεί το περιβάλλον και οι άνθρωποι, για να νικηθούν τα άνομα συμφέροντα, για να καταλάβει η κυβέρνηση, ότι λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!

Μετά την πορεία θα ακολουθήσει συνέλευση, για τη λαϊκή παύση πληρωμών!
Να είμαστε όλοι εκεί
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!