tromaktiko: Πάτρα: Στα ίχνη των δολοφόνων οι αστυνομικές έρευνες - Εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στα Λουσικά

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πάτρα: Στα ίχνη των δολοφόνων οι αστυνομικές έρευνες - Εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στα Λουσικά



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τους δολοφόνους του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα στο αιματηρό επεισόδιο στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας...

Η Αστυνομία εντόπισε μέσα σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Λουσικά Αχαΐας ένα καμένο ένα τζιπ μάρκας Daihatsu Terrios, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονίας του Π. Τσίρκα.

Ένας κάτοικος της περιοχής το βρήκε να καπνίζει ακόμη από τη φωτιά που το είχε καταστρέψει και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σημείο. Το καμένο τζιπ εξετάστηκε επί τόπου, αλλά δεν έγινε ακόμη γνωστό αν βρέθηκαν πειστήρια που να μπορεί να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της έρευνας για τη μαφιόζικη δολοφονία.

Το όχημα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για περισσότερο εξονυχιστική έρευνα.

Η αστυνομία έχει εξαπωλύσει ανθρωποκυνηγητό τα τελευταία 24ωρα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στα Ζαρουχλέικα.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με αστυνομικές δυνάμεις στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο να συμμετέχουν σε αυτές.

Από την Κυριακή φαίνεται να έχουν στα χέρια τους στοιχεία οι Αρχές, που τους επιτρέπουν να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστών που έδωσαν τις χαριστικές βολές στο Π. Τσίρκα.

Χθες βράδυ, αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του δολοφονηθέντα στο αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης Κώστα Φράγκου.

Η αστυνομία φαίνεται να συσχετίζει τη προχθεσινή επίθεση μέρα μεσημέρι στην οδό Ανθείας 181 στα Ζαρουχλέικα, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δυο ανδρών που επέβαιναν στον ίδιο αυτοκίνητο -μάρκας BMW, με τη δολοφονική επίθεση που έγινε την περασμένη Τρίτη στην οδό Σαχτούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι των γονιών του Κ. Φράκου στην Αρόη βρήκαν και κατέσχεσαν μία καραμπίνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον αδελφό του, Αλέξη Φράγκο, ο οποίος απουσίαζε, ενώ στην Ασφάλεια φαίρεται να έχει προσαχθεί για κατάθεση ο πατέρας του. Η μητέρα του κατά την αστυνομική επιχείρηση λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία είναι κοντά στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος συγγενικού προσώπου του Κώστα Φράγκου, το οποίο φέρεται να αναγνώρισαν πολλοί και εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από την Αχαΐα.
newsplus.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!